Οι εκδρομές μας

ΤΗΝΟΣ

20(βράδυ)-21-22-23-24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019


1η ΜΕΡΑ- ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Συγκέντρωση το βράδυ στo γραφείο μας και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για την Ραφήνα, επιβίβαση στο πλοίο το πρωί και απόπλους για Τήνο.

1η ΜΕΡΑ- ΤΗΝΟΣ
Άφιξη στο νησί της Μεγαλόχαρης, την ΤΉΝΟ, τακτοποίηση των αποσκευών στο ξενοδοχείο. Περιήγηση στο νησί.

Read more: ΤΗΝΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2019

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
8 - 9 - 10 - 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

1η Ημέρα
Αναχώρηση νωρίς το πρωί από το Κιλκίς με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ στον Στρυμώνα και μέσω τις Εγνατίας οδού φτάνουμε στον συνοριακό σταθμό των κήπων. Έλεγχος διαβατηρίων ( ταυτότητας), σύντομη στάση στα αφορολόγητα και μπαίνουμε στην Ανατολική Θράκη. Μέσω Κεσάνης, Μαλγάρων, Ραιδεστού φτάνουμε στην Κωνσταντινούπολη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ γεύμα(προαιρετικό)στην περιοχή Ψαράδικα. Διανυκτέρευση.

Read more: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΤΗΝΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ

29(βράδυ)Αυγούστου - 1 Σεπτεμβρίου 2019

Η Τήνος με την Παναγία της Τήνου χαρακτηρίζεται ως το νησί της πίστης. Εκατοντάδες εκκλησίες και εξωκλήσια επιβεβαιώνουν το χαρακτηρισμό της Πίστης. Οι περιηγητές την αποκαλούν όμορφη νύφη των Κυκλάδων. Είναι όμορη , διότι πέρα από τη φυσική ομορφιά της παρουσιάζει και μια εξαιρετική Αιγαιοπελαγίτικη Αρχιτεκτονική στα μοναδικά χωριά της. Με υλικά το γρανίτη το μάρμαρο και το σχιστόλιθο χτίστηκαν όμορφα και αισθητικά καμπαναριά, εκκλησίες και σπίτια που στολίζουν και τεχνικά το νησί, πέραν της φυσικής ομορφιάς του που βρίσκεται στις χρυσαφένιες ακρογιαλιές και τις παραλίες με βότσαλα.Επίσης ο ήλιος τη λούζει ολημερίς και της χαρίζει όμορφα δειλινά, ώστε να γίνονται μενεξεδένια και μοναδικά.

Read more: ΤΗΝΟΣ

ΠΡΕΒΕΖΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΞΟΙ-ΣΥΒΟΤΑ

21-22-23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

1η ημέρα: ΠΡΕΒΕΖΑ-ΝΥΔΡΙ-ΛΕΥΚΑΔΑ
Συγκέντρωση και αναχώρηση το πρωί στις 06:00. Άφιξη περίπου στις 12:00 στην Πρέβεζα, μέσω της Αρχαίας Νικόπολης, επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και στο μουσείο. Στην συνέχεια αναχώρηση στις 14:15 για την Πρέβεζα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Στην συνέχεια αναχώρηση στις 17:30 για το Νυδρί (άφιξη περίπου στις 18:45) . Ελεύθερος χρόνος , περίπου 1 ώρα. Αναχώρηση για την Λευκάδα(άφιξη 21:00), ελεύθερος χρόνος για βόλτα (1,5 ώρα). Aναχώρηση στις 22:30 για την Πρέβεζα, άφιξη στο ξενοδοχείο (περίπου 23:15). Διανυκτέρευση.

Read more: ΠΡΕΒΕΖΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΞΟΙ-ΣΥΒΟΤΑ

top